La Salle somia Ciència

Durant els dies 26 i 27 de març, La Salle Benicarló ha participat de la jornada ‘La Salle somia ciència’, que té com a objectiu apropar la ciència als més petits.
En aquests dos dies, cinquanta alumnes pertanyents als curs de 4t ESO i 1r de Batxillerat han realitzat diferents demostracions científiques als alumnes de 5è de Primària del nostre adscrit La nostra Senyora de la Consolació de Benicarló.
Prèviament a aquesta jornada, els alumnes de 1r ESO també van col·laborar realitzant diferents cartells per decorar el gimnàs i el laboratori, on han tingut lloc les demostracions.
En aquests dos dies, més d’un centenar d’alumnes de Primària han pogut gaudir de la visita al nostre centre i s’han apropat a la ciència des d’una perspectiva pràctica i lúdica, prenent part activa en els tallers i els experiments. Durant la jornada, els alumnes han mostrat el seu interès i entusiasme per aquesta iniciativa de La Salle emmarcada en el Projecte Natura.
D’altra banda, els professors del Departament de Ciències de La Salle Benicarló, han mostrat la seva satisfacció pel paper exercit pels seus propis alumnes en la realització dels tallers i en l’atenció als alumnes més petits.

Notícies relacionades